Aranžmani

 

SVADBE - VENČANJA

CVEĆARA GREEN ART                                                          
TEMERINSKA 22, NOVI SAD           
TEL:021/533 440                               


Naša specijalnost su ekskluzivni aranžmani za sve prilike, posebno za venčanja i možemo se pohvaliti mogućnošću kompletne ponude za svadbe i slične događaje preko ukrasnih latica, kamenčića, stakla, presvlaka, ogledala, ukrasnih staklenih vazni, najekskluzivnijih aranžmana.

NEŠTO O BIDERMAJERIMA

Bidermajer je okrugli poluloptasti buket većeg ili manjeg oblika sastavljen od iste vrste cvetova ili pak različitih cvetova kompaktno poređanih u koncentrične krugove kombinovan neobičnim zelenilom koja odiše radošću i toplotom baš kao i taj dan. Biseri, moderni ukrasi od stakla rafija, satenska traka, til i drugi prirodni materijali detalji su koji bidermajeru daju poseban sjaj. Venčano cveće dobija nova značenja kroz istoriju, menjaju se oblici bidermajera ali uvek prisutni trendovi daju prednost nekoj boji ili nekom cveću Lepota cveća i njegovo značenje uvek ostaju ti koji su najbitniji kako bi svojom lepotom doprineli lepoti mlade na dan njenog venčanja.

   bidermajer bidermajer bidermajeri bidermajeri

DEKORACIJA VENČANJA

Najveći akcenat treba staviti na dekoraciju venčanja. Pažnju treba obratiti na dekoraciju mladenačkog stola, auta i vrata koji su posle bidermajera najvažniji detalji na svakom venčanju. Lepota cveta i njegovo značenje uvek ostaju ti koji su najbitniji kako bi svojom lepotom doprineli lepoti čitavog venčanja.

dekoracija venčanja dekoracija venčanja  dekoracija venčanja  dekoracija venčanja
      

KOLA SVADBE     


VIŠE FOTOGRAFIJA MOŽETE POGLEDATI U FOTOGALERIJI
Novosti

02.03.2017.---Cveće za 8.mart

Detaljnije

09.08.2016.---Svadbe venčanja

Detaljnije

24.07.2013.---cvetni aranzmani GREEN ART Novi Sad

Detaljnije

Green art cvećara

Temerinska 22
21000 Novi Sad

Tel:021/ 533 440
Fax:
facebook